Dile kolay 40.yılda bir araya gelen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 1985 yılı mezunları gönüllerince eğlenip 40.ıyılın şerefine pasta kesti.
Birlikte güzel bir akşam geçiren ülkemizin en deneyimli hekimleri arasında Çanakkale’den Ortapedi Uzman Hekimi Dr. Celal Karakaş da vardı. Karakaş, 40 yılın ardından yaptığı yorumda “hiç ayrılmamış gibiydik” dedi.
Her biri 40 yıl önce hekimlik hayatlarına başlarken, ülkenin değişik noktalarında görev yaparak mesleklerini icra ettiler ve bugün deneyim bakımından az bulunur hale geldiler. Pek çoğu emekli olmuşken, yeniden bir araya gelerek eski günleri tazeleyen Cerrahpaşa mezunları yeniden buluşmak için sözleştiler.
İşte o buluşmadan kalan hatıralar.
SEMA ELMAS
MAGAZİN
Yayınlanma: 18 Mart 2025 - 12:50
40 yılın ardından buluştular
Ülkemizin en iyi tıp okullarından biri olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 1985 mezunları 40.yılda bir araya gelerek dostluklarını, arkadaşlıklarını pekiştirdi.
MAGAZİN
18 Mart 2025 - 12:50
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir